De auteur

Deze auteur is geschoold in de Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) en rondde diverse (Post-) HBO opleidingen af. Sinds 2003 werkt ze vanuit haar eigen bedrijf. Ze geeft individuele sessies, workshops en retraites in binnen- en buitenland en online.

In de afgelopen 10 jaar leerde zij het toepassen van technieken waarmee je pijnlijke emoties kunt vervangen en waarmee je perceptie verandert. Zij is gecertificeerd in verschillende methodes op dit gebied en ze is hypnotherapeut en eutaptics-Faster EFT advanced certified professional.

Haar grootste passie is mensen leren hoe je ontspannende technieken zelf toepast (op het moment dat het zich voordoet). Waarmee je de gevolgen van trauma direct kunt loslaten. Ze maakt dit praktisch eenvoudig toepasbaar. Jeannette is de enige Nederlander die in het lange termijn verslavings-centrum voor drugsgebruik in Hawaii, met alternatieve technieken, veteranen met PTSS behandelde.

Tevens is zij de auteur van het boek ‘Onderstroom – levensfasebeleid’, dat uitkwam in 2007 en dat ze schreef in opdracht van HR Praktijk.

Ze werkt intussen aan haar volgende boek, terwijl ze reist, op huizen en dieren past, onderweg een beetje klust, sessies geeft en af en toe voor mensen kookt. Het is een avontuur en ze schrijft erover in haar blogs.

Wil je contact? Laat van je horen.

Over haar tweede tweede boek ‘Lekker Los Laten’ zegt ze:

“Geen methode is heilig, ook de mijne niet. En er bestaat geen one-size-fits-all.
Maar er zijn inzichten en simpele technieken, die ik met velen wil delen. Daarom schreef ik dit boek.”

Tijdens de retraites in Griekenland
leer je het HERPROGRAMMEREN van je brein!
Waardoor jij jouw beperkende irritante 
taaie gewoontes LEKKER LOS gaat LATEN.
Terwijl je eigenlijk een beetje aan het spelen bent 
in een Griekse villa met privé zwembad. auteur Lekker Los Laten

Tijdens de retraites in Griekenland
leer je het HERPROGRAMMEREN van je brein!
Waardoor jij jouw beperkende irritante
taaie gewoontes LEKKER LOS gaat LATEN.
Terwijl je eigenlijk een beetje aan het spelen bent
in een Griekse villa met privé zwembad.

Scroll naar boven